Представяне на романа „Пожар в океана“ от Горан Запрянов в гр. Пловдив

Информация за събитието

Дата:  13/04/2024 5:00 pm

Място:  Jazz Cafe Plovdiv

Участници:  Литературен клуб "Книжни пътешественици"

На 13-ти април 2024г., в град Пловдив, се състоя представянето на последния роман на Горан Запрянов – „Пожар в океана„. Събитието се проведе в приятелска атмосфера в Jazz Cafe Plovdiv, където самият автор предложи на публиката неповторим концерт и беседа за книгата.
Вечерта започна с музика на живо, изпълнена от самия автор. С неговите изпълнения на китарата и вокала, публиката беше завладяна от емоционални мелодии и силни послания.
След кратката музикална интерлюдия, Горан Запрянов премина към беседата за книгата. В компанията на гостите от литературен клуб „Книжни пътешественици“, авторът сподели задълбочени възгледи за създаването и съдържанието на своя роман. Въпреки темите за добродетелите, мечтите и любовта, които пронизват страниците на „Пожар в океана“, Горан Запрянов успя да предаде идеите си на публиката по уникален, приятелски начин.
Горан Запрянов успя да съчетае литературата и музиката по изключително оригинален начин, което го отличава като уникален творец.
Организацията на събитието беше в ръцете на Jazz Cafe Plovdiv, като домакин на вечерта. Това място се оказа перфектното пространство, което създаде уютна и релаксираща атмосфера, подходяща за представянето на нов роман и музикалните изпълнения на Горан Запрянов.
След завършване на представянето, публиката имаше възможност да се запознае с автора, да закупи книгата „Пожар в океана“ и да получи подпис и лично послание от автора.
Беше една незабравима вечер, пълна с изкуство, литература и музика.
Събитието завърши успешно, като постави началото на новата глава от творчеството на Горан Запрянов. Романът „Пожар в океана“ и концертът на самия автор се оказаха истински хит в литературните среди, привличайки все повече читатели.
Бъдещите прояви на автора се очакват с нетърпение и се надяваме, че ще ни зарадва с нови произведения и вълнуващи музикални изпълнения.

Scroll to top